TaiwanYes

台灣玉山之友網聚廳

Matthew 18:20

For where two or three are gathered together in my name, there am I in the midst of them.

夫妻兩人一起研習聖經,祈求神的教導,這就是教會。如果數代同堂,這個教會將很龐大。

神是活的,必須遵守聖經,奉耶穌基督聖名祈禱,才能領會神的教導。建議臺灣人多研習約翰福音:

http://tw01.org/profiles/blogs/god-s-word-in-red

美屬地 
Matthew 23:9

And call no man your father upon the earth: for one is your Father, which is in heaven.

神是人類的唯一祖先。華人自以為,好人死後可變成神,是嚴重的錯誤。

Luke 9:58

And Jesus said unto him, Foxes have holes, and birds of the air have nests; but the Son of man hath not where to lay his head.

人類的靈魂必須寄託於軀殼。只有神靈能夠悠遊全宇宙。

檢視次數: 107

回覆

該討論的回覆

神是人類唯一的共同祖先。

臺灣人把每個死亡的前輩當祖先膜拜,是臺灣人無法誠實守法的根本原因。

臺灣人應該放棄拜祖先。因為神是唯一的,祂只使用耶穌基督的名字。
每天看聖經,祈禱是進入永生的唯一途徑。

正在活動的山友

流量統計


此刻平均流量
Site Meter

© 2017   Created by 玉山編輯部.   管理小組

玉山山友徽章  |  報告問題  |  服務條款